Stay Strong!

Algemene voorwaarden

Alle onderstaande verklaringen hebben betrekking op alle merken van Rob Holt Sport, zoals Rob Holt Sportmassage en Bootcamp Bus.

Overeenkomst
Bij registratie, deelname of een behandeling ga je automatisch akkoord met alle genoemde voorwaarden.  

Privacy
Je stemt ermee in dat jouw contactgegevens door Rob Holt Sport worden bewaard. Rob Holt Sport verklaart hierbij dat de gegevens noch ter inzage aan derden noch verkocht zullen worden aan derden met het oog op de privacywetgeving.

Facturen t.b.v. de zorgverzekeraar (sportzorgmassage)
- Wist je dat sommige zorgverzekeraars (bijvoorbeeld FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis) de sport zorgmassage vergoeden? Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient de sport zorgmasseur die je bezocht hebt te zijn gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS). Ik ben SCAS gecertificeerd sportzorgmasseur. Let op! Alleen de sport zorgmasseur wordt vergoed (sportmasseur niet).
Er zijn geen vergoedingen voor reguliere sport-, ontspannings- of wellnessmassage. 
- Je betaalt de behandeling zelf in de praktijk (of vooraf online). Je krijgt uiterlijk na één maand na de behandeling een factuur (per e-mail). Je stuurt daarna zelf de factuur door naar je zorgverzekeraar om dit vergoed te krijgen.

Klachtenservice
Ik ben SCAS en NGS gecertificeerd. Hierbij behoort ook een klachtenregeling waar je terecht kunt. Je bent dus niet alleen bij mij in goede handen, maar heb je ook een onafhankelijke organisatie achter je staan. Download onderstaand Pdf bestand voor meer informatie over de klachtenservice van NGS.

NGS Klachtenservice Wkkgz
NGS Klachtenservice Wkkgz.pdf (450.85KB)
NGS Klachtenservice Wkkgz
NGS Klachtenservice Wkkgz.pdf (450.85KB)

De Bootcamp Bus behoudt te allen tijde het recht om de onderstaande algemene voorwaarden aan te passen met of zonder berichtgeving. 


Deelname
Deelname aan een bootcamp training of personal training geschiedt geheel op eigen risico. De Bootcamp Bus is niet aansprakelijk voor blessures of andere schade die de deelnemers mochten oplopen tijdens of ten gevolge van een training. Trainingsadviezen zijn te allen tijde vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Daarnaast is de Bootcamp Bus niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door de Bootcamp Bus georganiseerde activiteiten.


Een bootcamp training en personal training is intensief en blessuregevoelig. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan de trainingen. Indien je gezondheidsklachten  hebt, of indien je een andere reden hebt om te twijfelen aan een trainingsdeelname, raden wij je sterk aan om eerst advies in te winnen bij een arts.

De Bootcamp Bus behoudt het recht voor om naar haar beoordeling ongeschikte deelnemers uit te sluiten van deelname aan een training. 


Producten
Rittenkaarten die via de Bootcamp Bus worden verkocht hebben een geldigheidsduur op moment van aanschaf. (Duur wordt vermeld per kaart). De lengte van een abonnement is van te voren afgesproken. De rittenkaart of het abonnement is persoonsgebonden. Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van een product van De Bootcamp Bus.


Omstandigheden
Bootcamp Groepslessen gaan altijd door, maar bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw of ijzel, kan een training worden afgelast. Uiteraard is dit op risico van De Bootcamp Bus en zal er een vervangende les worden afgesproken met de betalende deelnemers.


Voorwaarden Facebookactie: Planking challenge

Voorwaarden voor deelname
- De eerste filmpjes worden geüpload op maandag 7 september 2015.

- Starten met dag 1 kan tot en met maandag 14 september. Daag je vrienden nog uit!

- Je laatste filmpje (dag 30) mag je uploaden op woensdag 14 oktober 2015 vóór 23:59 uur om kans te maken op de hoofdprijs.
- Vrijdag 16 oktober maken we de winnaar bekend.

- Hoofdprijs: 3 personal training-sessies van één uur voor 2 personen.

- De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

- De sessies reserveren is noodzakelijk.

- Deelname aan de planking challenge is geheel vrijwillig en de algemene voorwaarden van de Bootcamp Bus zijn t.a.t. van toepassing.


Wat houd de actie in?
Wil jij PERSONAL TRAINING winnen voor jou én een vriend(in)? Doe mee met onze planking challenge op Facebook.

 

WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

De challenge is om 300 seconden te planken na 30 dagen.

 

DOE JIJ MET ONS MEE?

Stuur elke dag je filmpjes in via onze Facebook-pagina. Ik coach je deze challenge PERSOONLIJK als je e-mailadres of WhatsApp bekend is bij ons (mail of app ons je gegevens door). Onder degenen die de eindstreep halen, worden de personal training-sessies voor 2 personen verloot. Like onze Facebook-pagina.

 

WANNEER START DE CHALLENGE?

Maandag 7 september wordt een makkie. We starten dan met 20 seconden. Check het schema (plaatje) hoe de 30 dagen worden opgebouwd. Starten met dag 1 mag t/m maandag 14 september. Daag je vrienden uit!

 

#STAYSTRONG!

Kom maar op met die sportieve filmpjes. Rob staat klaar om je te coachen.

 

VRAGEN?

Bel, mail of app.

0652101810

info@bootcampbus.nl

 

#StayStrong! #personaltraining #personaltrainer #personal #training #workout #challenge #plankingchallenge #plankjeslank #hardwork #competition #incentive #coretraining #abs #abworkout #buikspieren #bodyworkout #fullbodyworkout #sixpack #planken #gezondheid #fit #fitfun #fitlife #lekkerinjevel #health #bootcamp #bootcampbus


Opbellen
E-mail